Θα το δούμε και αυτό! Κρεβάτι που στρώνεται μόνο του σχεδίασε ισπανική εταιρεία [βίντεο]

Θα το δούμε και αυτό! Κρεβάτι που στρώνεται μόνο του σχεδίασε ισπανική εταιρεία [βίντεο]

Αν κάθε πρωί που ξυπνάτε βαριέστε να στρώσετε το κρεβάτι σας τότε αυτή η πρωτότυπη εφεύρεση δημιουργήθηκε για σας.

Η Ισπανική εταιρεία επίπλων ΟΗΕΑ κατασκεύασε ένα έξυπνο κρεβάτι που στρώνεται μόνο του με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το μυστικό βρίσκεται σε μια ειδική συσκευή που ισιώνει αυτόματα τα σκεπάσματα και τραβάει τα σκεπάσματα μέχρι το κεφαλάρι του κρεβατιού, ενεργοποιώντας έναν μηχανικό βραχίονα με δύο κυλίνδρους.

Ταυτόχρονα, τα μαξιλάρια ανασηκώνονται, για να μπει το σεντόνι από κάτω, και τοποθετούνται ξανά στη θέση τους στο τέλος της διαδικασίας.

Επίσης το κρεβάτι διαθέτει σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την “τακτοποίηση” όσο το άτομο κοιμάται ή είναι ξαπλωμένο.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE